Κρούσματα στα σχολεία: Λουκέτο σε ένα σχολείο και 5 τμήματα στην Κρήτη

Τελευταία Ενημέρωση:

Δείτε ποια είναι και μέχρι πότε

Ανανεώθηκε η λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα συνολικά 300 και πλέον κλειστά σχολεία και τμήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και υπόλοιπο προσωπικό.

Έως αυτή την ώρα, 314 σχολικές μονάδες και επιμέρους τμήματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, εν μέσω «έκρηξης» κρουσμάτων σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών είναι 5 τμήματα σχολείων σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και 1 σχολείο που έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Επιπλέον, σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα νέα μέτρα στις «κόκκινες» και «πορτοκαλί» περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ότι «αν κι εφόσον δούμε κάποια διαφοροποίηση στα έως τώρα δεδομένα είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε αλλαγές» για τα μέτρα στα σχολεία.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...