Με πέναλτυ του αρχηγού Πατεράκη το Άλογο νίκησε 0-1 τα Κανάρια

Petite Perle 300×250

Με νίκη συνέχισε τις εμφανίσεις του το Άλογο Μαλεβιζίου καθώς νίκησε εκτός έδρας με 0-1 στο γήπεδο Μαρτινένγκο τα Κανάρια .

Στην αρχή του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στις δύο εστίες χωρίς κάποια μεγάλη φάση .

Στο 25΄ μετά από σούτ του Χριστοδουλάκη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σκραφνάκη και από τα 11 βήματα ο Πατεράκης έκανε το 0-1 .

Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα του Μαικ Παρθενάκη, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Στο δεύτερο μέρος  τα Κανάρια προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ωστόσο στην μεγαλύτερή τους στιγμή στον αγώνα, ο Μερκουλίδης νικήθηκε από τον Καπετανάκη από το σημείο του πέναλτι. Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και το 0-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα με το Άλογο Μαλεβιζίου να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κανάρια: Δροσατάκης, Γαλανάκης(78΄ Ματθαίος), Διβάνης(72΄ Ρασούλης), Μερκουλίδης, Σκραφνάκης, Ντάγια, Γκιώνης, Ντολλακάι(46΄ Παπαδάκης), Ντίσα, Καλαϊτζάκης(67΄ Χότζα), Πακιουφάκης(46΄ Κρασανάκης)

Άλογο Μαλεβιζίου: Καπετανάκης, Συνολάκης(39΄ Κεαμυδάς), Ζερβός Γ., Ζερβός Ν., Χριστοδουλάκης(89΄΄ Βιδάκης), Δίπλας, Θέμελης, Νικηφόρος, Πατεράκης(89΄ Μπακαλούκας), Γκιαουράκης(10΄ Γκούφας), Σημαιάκης

Ο προπονητής των Καναριών κ . Κορδονούρης μας δήλωσε : " Noμίζω το παιχνίδι ηταν αμφίροπο θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο, ειδίκα στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα , εκτός από την φάση που δεν έχω άποψη αν ήταν πέναλτυ ή όχι ,ρώτησα το ποδοσφαιριστή μου και μου είπε ότι τον χτύπησε η μπάλα στο ώμο , προηγήθηκε το Άλογο με ένα πέναλτυ , προσπαθήσαμε ,δημιουργήσαμε χάσαμε και ένα πέναλτυ . Νομίζω δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι , δε πειράζει συνεχίζουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας . Επαιξέ μεγάλο ρόλο ότι είχαμε καιρό να παίξουμε με την αποχή. καλή συνέχεια στο Άλογο "

Ο προπονητής του Αλόγου Μαλεβιζίου κ.Μάικ Παρθενάκης μας δήλωσε : " Aντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο , πολλά τρεξίματα,ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα πέναλτυ, νομίζω είχαμε 1-2 ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0 , ευτυχώς για μας το πέναλτυ δεν έγινε γκόλ για εμάς από την αντίπαλη ομάδα και θα θελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ