ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Petite Perle 300×250

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΥ

Η προετοιμασία της Δαμάστας για το αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας έχει ολοκληρωθεί και ο Γιάννης Χατζησεβαστός έχει καλέσει όλους τους παίκτες στο γήπεδο, όπου λίγο πριν το παιχνίδι θα ανακοινώσει την 20άδα.

Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκεται ο Ιπποκράτης Κομνηνός που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΟΑ. Στην επίσημη δήλωσή του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, ο προπονητής της Δαμάστας επεσήμανε τα εξής:

«Σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα σαν τις εμφανίσεις των δύο προηγούμενων παιχνιδιών και ιδιαίτερα με τον ΠΟΑ που συνδυάστηκε με νίκη, θέλοντας με ένα νέο τρίποντο να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο διπλό που κάναμε στο Ατσαλένιο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά η ψυχολογία μας, η πίστη μας και η ποιότητά μας είναι ο οδηγός για το τρίποντο. Είμαστε μια ομάδα η οποία βασίζεται στο σύνολο και όχι ατομικά σε κάποιον παίκτη…»

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΚΙΟΥΛΜΕΤΑΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΤΑ

Με τη φανέλα της Δαμάστας θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου. Ο βορειοελλαδίτης γκολκίπερ ήταν πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας και συνέβαλε και εκείνος στην επίτευξη του στόχου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της καραντίνας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ενώ πριν λίγο διάστημα πήρε γεύση από εξωτερικό και Πορτογαλία. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας και δοκιμάστηκε από την πορτογαλική AD Camacho. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα είχε αρκετές προτάσεις, με τους ανθρώπους της Δαμάστας από την πλευρά τους να επικοινωνούν μαζί του, προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα γνώριμο για εκείνο περιβάλλον.

Ο 19χρονος Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στη Δαμάστα και έχει ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ