«Ξηλώθηκε» το προστατευτικό στηθαίο στην Εθνική Οδό από τη… βροχή

Petite Perle 300×250

Έχει τοποθετηθεί για να κρατάει ΙΧ και δεν κράτησε ούτε το νερό

Απίστευτο κι όμως αληθινό.. Το προστατευτικό στηθαίο που τοποθετείται στην Εθνική Οδό και που έχει ως στόχο να συγκρατεί το αυτοκίνητο σε περίπτωση πρόσκρουσης…«έπεσε» από το νερό της βροχής!

Από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στο Ηράκλειο, το προστατευτικό στηθαίο στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος του Πρασσά δεν άντεξε.

Αφού δεν άντεξε τη βροχή πως θα μπορούσε να συγκρατήσει ένα αυτοκίνητο που κινείται στην εθνική οδό με μεγάλη ταχύτητα…
Ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης επισκέφτηκε το σημείο προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι ακριβώς συμβαίνει και με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

«Όντως έχει γείρει, όντως είναι επικίνδυνα, αλλά το τραγικό και το πιο σπουδαίο είναι πως ένα στηθαίο ασφαλείας που μπήκε για να κρατάει αυτοκίνητα,δεν κράτησε το νερό!!!Δείτε την πάκτωση που έχει γίνει.
Ίσα-ίσα κάποιος το έβαλε να στέκεται όρθιο.!Δεν είμαι ειδικός αλλά μπορεί κάποιος που ξέρει να μας πει πως έχει συμβεί αυτό; Να μας πει πώς μπήκαν τα συγκεκριμένα στηθαία και πώς πακτώθηκαν; Ποιος επέβλεπε την συγκεκριμένη τοποθέτηση; Ποιος έβαλε υπογραφή και παρέλαβε την συγκεκριμένη εργολαβία; Είναι δυνατόν να κάνουμε το 2000 αυτά τα έργα στο νησί μας; Έτσι θα προχωρήσουμε σαν τόπος; Κρίμα!.
Μοιάζει απίστευτο!»

Πηγή: http://www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ