ΔΑΜΑΣΤΑ… ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Τελευταία Ενημέρωση:

Τη δυναμική του και την ενότητά του επιβεβαίωσε σήμερα το χωριό της Δαμάστας, με τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω του πρώτου αγώνα που έδωσε στη φυσική του έδρα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας και τη μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Ο απόηχος της αναμέτρησης ήθελε όλη την ομάδα με τη συνοδεία του προέδρου Γιώργου Πολυχρονάκη να πηγαίνει με τα πόδια στο χωριό και στην εκκλησία όπου λόγω της εορτής του Αγίου Δημητρίου γινόταν πανηγυρικός εσπερινός.

Στη συνέχεια και μετά από πρόκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου έγινε τραπέζι σε όλη την ομάδα παρουσία και του ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη και μελών της διοίκησης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού κ. Σαρρή να συγχαίρει εκ μέρους του Συλλόγου την ομάδα και να εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ όμορφη και πανηγυρική όχι μόνο για τον ΑΟ Δαμάστας αλλά για όλο το χωριό!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...