ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΜΙΓΚΕΛ ΟΛΙΒΕΙΡΑ Η ΔΑΜΑΣΤΑ, 4-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Petite Perle 300×250

ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Αντιμετωπίζοντας την σκληροτράχηλη Αναγέννηση Ιεράπετρας, η Δαμάστα είχε σήμερα το αντίδοτο και αυτό έγραφε πάνω… Μιγκέλ Ολιβέιρα! Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε και πάλι τη διαφορά, σημείωσε χατ-τρικ και έτσι η Δαμάστα ισοπέδωσε με 4-0 την Αναγέννηση, η οποία είχε δύο νίκες στο ξεκίνημα, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα!

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Δαμάστας στην έδρα της σε επίπεδο Γ' Εθνικής δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη εξέλιξη με Πορτογαλική υπογραφή!Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς όταν στο 3' από εκτέλεση φάουλ του Ταβλαδωράκη, ο Παπαδομιχελάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Με την ψυχολογία υπέρ της και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, στα επόμενα λεπτά ο Μιγκέλ Ολιβέιρα είχε δύο ευκαιρίες για γκολ, όπως μία ευκαιρία είχε και η Αναγέννηση με τον Ομπίνα.Πολύ δυνατά μπήκε η Δαμάστα στο β' ημίχρονο έχοντας ευκαιρίες με τους δύο Πορτογάλους της αλλά χρειάστηκε λίγο αργότερα ο Δημαράκης να κρατήσει το 1-0 σε σουτ του Ομπίνα, όπως και λίγο αργότερα σε ενέργεια του Κωτσοβού.

Κι εκεί που έδειχνε ότι το παιχνίδι θα έχει δραματικό φινάλε, ήρθε ο Μιγκέλ Ολιβέιρα για να μετατρέψει τη νίκη της Δαμάστας σε θρίαμβο! Σκοράροντας στο 85', στο 88' και στο 92', σημείωσε ένα απίστευτο χατ-τρικ μέσα σε λίγα λεπτά και έστεψε την ομάδα του θριαμβεύτρια ολοκληρωτικά!

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Παπαδάκης, Μπάμπης, Αννιτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Μηλιαράκης (70' Ζερβός), Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Χατζηστάμου (30' λ.τρ. Αποστολάκης), Τζουβάρας (58' Καμπεράι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Γκλώτσος, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Λιοντάκης, Μαστοράκης, Κωτσοβός, Χρυσοφάκης (46' Γουργιώτης), Ομπίνα, Λαθούρης, Μερκούρη, Νασή (82' Στογιάννης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ