ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση:

ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ Η ΔΑΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣΗ

Δαμάστα φιλοξενεί σήμερα στις 15:00 την Αναγέννηση Ιεράπετρας, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, ο σημερινός ιστορικός αγώνας είναι αφιερωμένος από την Δαμάστα σε τρία πρόσωπα που δεν είναι πλέον κοντά μας. Όπως είχε υποσχεθεί ο ηγέτης του συλλόγου κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ., η μνήμη τους θα τιμηθεί στον πρώτο αγώνα στη φυσική έδρα της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Νίκο Γιαλαμά, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας για τελευταία φορά στην καριέρα τον, τον παραδοσιακό Δαμαστιανό ξυλογλύπτη Γεώργιο Τριγώνη ή Μπίλιαρη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή και τον Βασίλειο Τριγώνη, πατέρα του γιατρού της ομάδας μας, Μανώλη Τριγώνη.

Όπως είχε αποφασιστεί, η Δαμάστα θα αγωνιστεί σήμερα απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων…

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...