Με πέναλτυ επικράτησε 0-1 ο ΟΦΑΜ του ΕΓΟΗ

Petite Perle 300×250

Από την άσπρη βούλα του πέναλτυ πήρε το τρίποντο στο γήπεδο της Βαγιάς ο ΟΦΑΜ με εύστοχη εκτέλεση από τον Καπιζιώνη.

Το πρώτο μέρος είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκόρ , με τον Χαραλαμπάκη να απεκρούει δύο φάσεις τετ α τετ στο 32 ' και στο 34΄ κρατώντας την εστία του αλώβητη .

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αμφίροπο το παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ να καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ με πέναλτυ στο 61' που εκτέλεσε εύστοχα ο Καπιζιώνης . Στην συνέχεια ο ΕΓΟΗ πίεσε την εστία του Σαμαριτάκη χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα .

Ενω στο 77΄ένα σούτ του Κίσσα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Χαραλαμπάκη .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Περυσινάκης, Παπουτσάκης, Ρουμελιώτης, Παναούσης, Γιακουμάκης, Παπουτσιδάκης, Τζομπανάκης (46' Παπαγγελής), Πασπαλάκης, Αθουσάκης (80' Φατζίκης), Γεωργιάδης (46' Γεωργαλής)

ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Μαργαριτσανάκης, Μουλακάκης, Ρογδιανάκης, Στρατηγάκης, Καπιζιώνης, Οικονομάκης, Γενιτσαρίδης (85΄Λαδουκάκης), Κίσσας (89΄Καπίρης), Σκουλούδης, Κοσκινάς (63΄Κολαρετάκης)

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΑΜ κ.Λεκάκη στην "Φωνή Μαλεβιζίου": " Νομίζω κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση ,θεωρώ ότι δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο πρέπει ,είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να μην άφησουμε τον αντίπαλο να μπεί στο παιχνίδι ώς το τέλος . Τέλος καλο, όλα καλά η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και αυτό είναι το ευχάριστο "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ