Πρώτος και καλύτερος με ανατροπή ο ΠΑΟΚ 2-1 τις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Το τρία στα τρία έκανε ο ΠΑΟΚ που νίκησε στον Κρουσώνα με 2-1 τις Μοίρες και είναι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας . Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι πολύ καλός έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο Στρίμωξε τις Μοίρες στην περιοχή τους αλλά και πάλι εμφανίστηκε η αστοχία στην τελική προσπάθεια και μοιραία το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Οι Μοίρες στην καλή ευκαιρία που δημιούργησαν πρώτα λεπτά του παιχνιδιού άνοιξαν το σκόρ με γκόλ του Κυριακάκη . Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τις γραμμές του ψηλά πίεσε τις Μοίρες και ισοφάρισε στο 59 με τον Σαράντο Σακλαμάκη .

Το γκόλ απελευθέρωσε περισσότερο τους γηπεδούχους και τελικά στο 82' πέτυχαν το νικητήριο γκόλ με σκόρερ τον Ζαχαρία Μαραθιανό.

Oι συνθέσεις :

ΠΑΟΚ:  Χαραλαμπάκης, Πήλιος, Λουμπάκης, Λιοδάκης, Παπαδιός, Κενδριστάκης(λ.τ. 35' Δρακούλης), Σκούφος, Μαραθιανός(79′ Ξηρός), Ανωγειανάκης, Ρομπάκης(70′ Στρατήγης) Σακλαμάκης.

Μοίρες: Λεοντιάδης, Μασέλης, Κυριακάκης, Φανουράκης, Μπιμπάκης(46′ Ρουκουνάκης), Ιερωνυμάκης(80′  Τζωράκης), Πολυμερίδης(80′ Χατζάκης), Αντωνάκης, Κουτσάκης, Βατσινάς, Φραγκιαδάκης(80′ Ραπτάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ