Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Κατέληξε η 90χρονη που τη μαχαίρωσε ο γιος της

Petite Perle 300×250

Διασωληνωμένος ο δράστης

Δεν τα κατάφερε τελικά η 90χρονη γυναίκα που δέχτηκε περισσότερες από 15 μαχαιριές στο σώμα της από τον ίδιο της το γιο σε συνοικία του Ηρακλείου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου νοσοκομείου η ηλικιωμένη γυναίκα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της.

Την ίδια ώρα, ο γιος της και δράστης διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάσταση του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι κρίσιμη.

Ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 90χρονη έφερε περισσότερες από μαχαιριές και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, «η 90χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 42χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η 42χρονη κόρη και αδελφή, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στον τράχηλο και στα άνω άκρα».

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων.

Πηγή: cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ