Ψήφισμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας για το θάνατο του Γ. Τριγώνη

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του, Γεωργίου Τριγώνη (Μπιλιάρη) συνήλθε έκτακτα, σε κλίμα οδύνης εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του εκλιπόντος.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Ο Γιώργος Τριγώνης (Μπίλιαρης για μας τους Δαμαστιανούς), υπήρξε ένας εξαίρετος  Δαμαστιανός με μεγάλη προσφορά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της αγαπημένης του Δαμάστας που στήριζε πάντα ενεργά όλες τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου. Με τη μοναδικότητα του χαρακτήρα του κέρδιζε πάντα μικρούς και μεγάλους και επιπλέον ως αυτοδίδακτος καλλιτέχνης άφησε μια σημαντική κληρονομία μοναδικών ξυλόγλυπτων δημιουργιών στις μελλοντικές γενιές.  

Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε από κοντά τον Γιώργο Τριγώνη σήμερα αισθανόμαστε ότι το κενό που αφήνει ο χαμός του είναι δυσαναπλήρωτο.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας στην έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε τα εξής:

1.   Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του.

2.   Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.   Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.

4.   Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.”

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...