Υπήκοος Μπαγκλαντές αναζητείται ως δράστης του διπλού φονικού στα Χανιά

Petite Perle 300×250

Το νοικάρη της 79χρονης από το Μπαγκλαντές αναζητά η αστυνομία ως δράστη του διπλού φονικού στα Χανιά που συνταράσσει το πανελλήνιο. Ο δράστης στραγγάλισε το ηλικιωμένο ζευγάρι και του αφαίρεσε τις οικονομίες που είχε στο σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία προχθές μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της η 79χρονη και στη συνέχεια, χθες το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία, ιδιοκτησίας της 79χρονης, το πτώμα του 82χρονου συντρόφου της.

Το ζευγάρι, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχε θανατωθεί  από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, από το σπίτι της 79χρονης το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ