Ευρωπαϊκό βραβείο στην ΤΕΑΚ ΑΕ για το έργο Theseus Beach Village (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

H TEAΚ ΑΕ κέρδισε για το έργο Theseus Beach Village

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η TEAK ΑΕ θα τιμηθεί στα European Property Awards 2020-21 για το έργο Theseus Beach Village που θα αναγνωριστεί στην κατηγορία Residential Development.

Τα βραβεία είναι στο 27ο έτος τους και καλύπτουν πάνω από 45 διαφορετικές κατηγορίες κατοικιών και εμπορικών.  Οι κατηγορίες οργανώνονται για την Αραβία, την Ευρώπη, την Αφρική, τον Καναδά, την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Καραϊβική, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ασία. 

Τα European Property Awards απαρτίζονται από μια ανεξάρτητη ομάδα άνω των 80 εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας.  Οι κριτές επικεντρώνονται στο σχεδιασμό, την ποιότητα, τις υπηρεσίες, την καινοτομία, την πρωτοτυπία και τη δέσμευση για βιωσιμότητα.  Η επιτροπή κριτών προεδρεύεται από τον Λόρδο Caithness, τον Λόρδο Best και τον Λόρδο Waverley, μέλη της Βουλής των Λόρδων στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λόγω του Covid-19, μια online τελετή θα παρουσιαστεί στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Η TEAK AE, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ακινήτων, παρέχει έναν υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής για τους κατοίκους, προσφέροντας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως υποστήριξη διοίκησης, εγκαταστάσεις αγκυροβόλησης σκαφών, πρόσβαση σε παραλία, γήπεδα τένις, κοινόχρηστη πισίνα με μπαρ, παιδικές χαρές, χώροι πρασίνου και 24/7 πύλη ασφαλείας.

Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα περιβάλλον για τους πελάτες του, το οποίο δημιουργεί μια βαθιά και θετική εντύπωση σε αυτούς και βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.  Η ομάδα των επαγγελματιών τους μπορεί να σας βοηθήσει είτε να αγοράσετε το σπίτι σας, είτε να επενδύσετε με υψηλή απόδοση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ