Νίκος Ηγουμενίδης: «Η σημερινή ημέρα υπενθυμίζει ότι η υπεράσπιση της Ελευθερίας,της Δημοκρατίας απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά βρέθηκε σήμερα για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Ο Νίκος Ηγουμενίδης μαζί με συναδέλφους του βουλευτές, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Hσημερινή ημέρα υπενθυμίζει σε μια ιδιαίτερη συγκυρία ένα κομβικό ορόσημο για την ιστορία των αγώνων του λαού μας ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό. Είναι η ημέρα που θυμόμαστε και τιμούμε όσους έπεσαν για την πατρίδα υπηρετώντας τα υψηλά της ιδανικά. Η μέρα υπενθυμίζει σε μια περίοδο κλιμάκωσης των προκλήσεων ότι ο αγώνας ενάντια στις δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού είναι αδιάκοπος, και η υπεράσπιση της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...