33ος «Κορακοβούνιος» δρόμος και ο 6ος «Τρέχω τον κόσμο για την Ζωή»

Petite Perle 300×250

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου ο

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 33ο Κορακοβούνιο δρόμο & τον 6ο «Τρέχω τον κόσμο για την ΖΩΗ», την 1η Νοεμβρίου στο Ηράκλειο στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ- Δήμο Ηρακλείου, και την τεχνική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 Λόγω του COVID-19 οι διοργανωτές  θα τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των αθλητών και συνοδών. Για τον λόγο αυτό οι συμμετοχές θα γίνονται με αυστηρή  σειρά προτεραιότητας και οι πρώτοι 50 αθλητές ανά αγώνισμα, των 1.000μ. των 2.000μ. και 4.000μ., θα έχουν και δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την αίτηση υγείας για τον COVID-19. Επίσης θα γίνει θερμομέτρηση σε όλους τους αθλητές-συνοδούς. Απαραίτητη η χρήση μάσκας πριν και μετά τον αγώνα από όλους τους αθλητές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν θα υπάρξουν κατηγορίες νικητών, θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές-νικήτριες  ενώ όλοι οι αθλητές καθώς θα τερματίζουν τον αγώνα θα αποχωρούν και θα παραμένουν μόνο οι τρεις νικητές και νικήτριες των αγωνισμάτων για την απονομή τους. Επίσης όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπή θα φορούν μάσκα και γάντια.

Οι αριθμοί με τα αναμνηστικά θα δοθούν την παραμονή του αγώνα στην πλατεία Σινάνη στο 'Καφέ βιβλίο' από 10:00 ως 13:00.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης cretamarathon.com

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ