Αλλάζει επίπεδο ο ΑΟ Δαμάστας σε ξενοδοχείο η αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά

Petite Perle 300×250

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θα βρει τον ΑΟ Δαμάστας να ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, σε αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Μάλεμε. Η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εξαιρετική μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα.

Ο ΑΟ Δαμάστας έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και αυτό επιβεβαιώνεται με τις κινήσεις που γίνονται από το Δ.Σ., παίρνοντας τώρα την απόφαση η αποστολή να πάει από το Σάββατο στα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Η αποστολή θα μείνει το βράδυ του Σαββάτου στο "Irene Hotel" στην πόλη των Χανίων.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία με ηρεμία να προετοιμαστούν πνευματικά για το παιχνίδι και από το ξενοδοχείο το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟ Δαμάστας θα μεταβεί στο γήπεδο του Μάλεμε για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνοδέψουν και μέλη της διοίκησης, με το ομαδικό πνεύμα και το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της Δαμάστας να είναι αυτό που θα οδηγήσει και σε νέες επιτυχίες την ομάδα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ