Δράμα: Νεότερα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία – Με μαξιλάρι η δολοφονία της ηλικιωμένης

Petite Perle 300×250

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, στην πόλη της Δράμας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, και με πληροφορίες του «Πρωινού Τύπου» ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 50 ετών, έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε με τη μητέρα του 86 ετών, φέρεται να την έπνιξε με μαξιλάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος στην αρχή έλεγε ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι και τη σκότωσαν, ενώ μερικές ώρες αργότερα ομολόγησε ότι την έπνιξε με μαξιλάρι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν προκλήθηκε τελικά από μαχαίρι, αλλά οφείλεται σε ασφυξία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση "συνελήφθη χθες (28-10-2020) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, χθες το βράδυ στη Δράμα, ο δράστης ευρισκόμενος στην οικία όπου διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του, προκάλεσε το θάνατό της δι' ασφυξίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας".

Πηγή πληροφοριών: proinos-typos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ