Επανεκκίνηση για την οικογένεια Μακατουνάκη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η οικογένεια του Μιχάλη Μακατουνάκη μπορεί να είδε το βίο της να γίνεται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες, όμως είναι έτοιμη να κάνει επανεκκίνηση για να σταθεί στα πόδια της.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η πλήρης ανακατασκευή της μονάδας «Πίτες Μακατουνάκης»- έχουν μείνει όρθιοι μόνο τέσσερις τοίχοι- με το κεφάλαιο εκκίνησης από την ασφαλιστική εταιρεία.

Υπολογίζεται ότι σε τέσσερις μήνες η βιοτεχνία θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ξανά. Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια δεν είναι μόνη.

Την οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζουν να στηρίζουν οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τόσα χρόνια τα προϊόντα της . Η παραγωγική της διαδικασία επί της ουσίας δεν έχει σταματήσει.

Αυτό οφείλεται στους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που έχει αναπτύξει ο κ. Μιχάλης Μακατουνάκης.
Συνάδελφοί του από την Αθήνα έχουν αναλάβει την τροφοδοσία των πελατών του, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους, και μη αφήνοντάς τον έκθετο αυτή την κρίσιμη ώρα.

Ο Μιχάλης και η Μαρία Μακατουνάκη , όπως και τα παιδιά τους για όλο αυτό το κίνημα συμπαράστασης ευχαριστούν θερμά:

  • Την τοπική κοινωνία του Κρουσώνα
  • Την ποδοσφαιρική ομάδα του Κρουσώνα
  • Όλους τους επαγγελματίες –πελάτες της επιχείρησης που του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την επιχείρηση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...