Λυκείο Γαζίου: Συγκίνησαν τους καθηγητές τους

Petite Perle 300×250

Για καλό σκοπό το ποσό της πενταήμερης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Διευθυντή του Λυκείου  Γαζίου Γιάννη Κωστάκη  και τους  καθηγητές, όταν το κατώφλι του σχολείου με τα  χέρια γεμάτα πέρασαν δυο περσινοί μαθητές.

Φοιτητές πλέον,  ο Άκης Πολιτάκης που πέρσι ήταν πρόεδρος του 15μελούς, και το μέλος  Χρήστος Πανταλός, επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα για να κάνουν μια σημαντική δωρεά.

Με το  χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί πέρσι για την πενταήμερη που τελικά η Γ΄Λυκείου δεν πήγε λόγω κορωνοϊού, αποφασίστηκε να αγοραστεί εξοπλισμός για το σχολείο ενώ ένα ποσό διατέθηκε και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η κίνηση αυτή συγκίνησε το εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ επιβεβαίωσε και τις άριστες σχέσεις και τους ισχυρούς δεσμούς που  έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ο Διευθυντής, κι οι καθηγητές με τους μαθητές.     

Οι εκπαιδευτικοί μάλιστα προχώρησαν και σε ευχαριστήρια επιστολή

"Ευχαριστούμε τους μαθητές της  περσινής Γ΄ Λυκείου 2019-2020 για την ευγενική δωρεά τους στο σχολείο μας, το Γενικό Λύκειο Γαζίου, «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Συγκεκριμένα οι μαθητές  με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πολυήμερη εκδρομή τους, που λόγω των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας, δεν πραγματοποιήθηκε, αγόρασαν και δώρισαν στο σχολείο μας πέντε βιντεοπροβολείς.

 Η πρωτοβουλία τους μάς συγκίνησε βαθύτατα και τους συγχαίρουμε για την απόφασή τους να ενισχύσουν έμπρακτα το Λύκειό μας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή και πάντοτε να ενεργούν με ήθος, ευαισθησία και αξιοπρέπεια!

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Γαζίου".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ