Έκλεψε δελτία κερδισμένων παιχνιδιών

Petite Perle 300×250

Αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 750 ευρώ και δελτία κερδισμένων τυχερών παιγνίων συνολικής χρηματικής αξίας 600 ευρώ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ο ανωτέρω ημεδαπός αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 700 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ημεδαπός, χθές (29.10.2020) το μεσημέρι είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή από επιχείρηση πρακτορείου ΟΠΑΠ αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων συνολικής χρηματικής αξίας 600 ευρώ.

Σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ