Λ.Αυγενάκης σε υπαλλήλους αθλητικών ομοσπονδιών: «Θέλουμε να απελευθερωθείτε και να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων. Τον πρόεδρο, Άγγελο Κουλουριώτη, τη Γενική Γραμματέα, Ευαγγελία Τρίκα και μέλη του Δ.Σ.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι ομοσπονδιών, ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας τους, αλλά και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Η διοίκηση του Συλλόγου αναφέρθηκε σε πολλές περιπτώσεις ομοσπονδιών οι οποίες καθυστερούν συστηματικά την καταβολή των μισθών των υπαλλήλων, πρόβλημα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην άρνηση ένταξης των ομοσπονδιών στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Ο κ. Αυγενάκης, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, επισήμανε ότι «χαίρομαι που συζητάμε και συνεργαζόμαστε, διότι είστε κομμάτι μας, είστε μέρος του οργανισμού του αθλητικού οικοδομήματος» και τους συνεχάρη για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο όπως είπε «δεν οφείλεται σε καθυστερήσεις από πλευράς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως εσφαλμένα διαδίδεται, αλλά σε δομικά προβλήματα των ομοσπονδιών».

Επιπλέον, όπως υπογράμμισε «είμαστε στην τελική ευθεία για το επόμενο νομοσχέδιο όπου θα αντιμετωπίσουμε μια σειρά και άλλων ζητημάτων, πέραν της συνέχισης της αθλητικής μεταρρύθμισης και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις σας».

Ο κ. Αυγενάκης, καταλήγοντας, τόνισε πως «οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε για έναν καλύτερο αθλητισμό στη χώρα μας. Θέλουμε να απελευθερωθείτε και να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και την εμπειρία σας και θα το κάνουμε. Προς όφελος δικό σας και προς όφελος του αθλητικού οικοδομήματος, όπως το κάναμε και για τους υπαλλήλους της ΕΟΕ, αλλά και του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...