Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στο ΙΤΕ

Petite Perle 300×250

Εργαζόμενος στο ΙΤΕ διαγνώστηκε θετικός από κορωνοϊό κινητοποιώντας τόσο τις αρχές του Ιδρύματος όσο και τους υγειονομικούς φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος απουσίαζε για αρκετό καιρό από τη δουλειά του ωστόσο εμφανίστηκε για να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό που πραγματοποιεί συχνά η διοίκηση του Ιδρύματος στους εργαζόμενούς του.

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε πως ο ίδιος είναι θετικός στον ιό με αποτέλεσμα η διοίκηση του ΙΤΕ να εφαρμόσει πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Άμεσα πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο τμήμα όπου εργαζόταν ο συγκεκριμένος άνδρας ενώ ο ίδιος τέθηκε σε κατ' οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ενημερωτικό e-mail ενημερώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του ΙΤΕ για το επιβεβαιωμένο κρούσμα με τον υπεύθυνο του covid-19 του ιδρύματος, Βαγγέλη Χαρκουτσάκη να εφιστά σε όλους την προσοχή για ευλαβική τήρηση των μέτρων προστασίας.

Το ευτύχημα βέβαια είναι πως στο ΙΤΕ όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν τηρώντας τις αποστάσεις αλλά και την απαραίτητη χρήση μάσκας.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ