Εμμανουήλ Φράγκος : " H ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ισλαμιστική τρομοκρατία στην Ευρώπη"

Petite Perle 300×250

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ισλαμιστική τρομοκρατία στην Ευρώπη.

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι ο 21χρονος Τυνήσιος Ισλαμιστής δολοφόνος της Νίκαιας, διέπραξε την τρίτη δολοφονική επίθεση στη Γαλλία εντός δύο μηνών. Δεν παρακολουθείτο από τις υπηρεσίες κάποιου ευρωπαϊκού κράτους ως δυνητικά επικίνδυνος. Πέρασε στην Ευρώπη μέσα από την Ιταλία διαθέτονας ένα πιστοποιητικό του Ερυθρού Σταυρού και έχοντας "κληθεί να εγκαταλείψει την χώρα εντός επτά ημερών" ώστε να επιστρέψει στην  Τυνησία. Ο 21χρονος, θεωρώντας, όπως όλοι οι ισλαμιστές, τις επιταγές διαφόρων θρησκευτικών ηγετών του Ισλάμ, αδιαμφισβήτητα υπέρτερες του νόμου οποιασδήποτε ευρωπαϊκής χώρας, δεν είχε απολύτως κανένα λόγο να υπακούσει.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής  αναφέρει ότι η τρομοκρατική επίθεση έρχεται εν μέσω αύξησης του αντιευρωπαϊκού μένους της Τουρκίας, που προσπαθεί να ηγηθεί του ακραίου Ισλάμ, μέσω επαφών με τη μουσουλμανική αδελφότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καταστατικό της Χαμάς, όπως και του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρεται ευθέως στη δολοφονική βία κατά "των απίστων" ενώ δεν πρέπει να λησμονάται η σχέση ανάμεσα στο χιτλερικό καθεστώς με τη μουσουλμανική αδελφότητα.      

                         Ο Εμμανουήλ Φράγκος απευθυνόμενος στην Κομισιόν ερωτά:

1) Τα πιστοποιητικά μιας ΜΚΟ αρκούν για να κινηθεί κάποιος λαθρομετανάστης μέσα στην ΕΕ; Αν όχι, θεωρεί ότι τα Κράτη Μέλη δεν πρέπει να εμπιστεύονται τους συλληφθέντες λαθρομετανάστες ότι θα "εγκαταλείψουν την χώρα εντός Χ ημερών" από μόνοι τους;

2) Θεωρεί ότι οι πρωτάκουστες φραστικές επιθέσεις του Τούρκου Προέδρου εναντίον Ευρωπαίων ηγετών ενεργοποίησαν τη λογική της τζιχάντ κατά της Δύσης;

3) Ποιά μέτρα θα λάβει σε συνεργασία για να εμποδίσει άμεσα νέες επιθέσεις από τζιχαντιστές στο ευρωπαϊκό έδαφος;

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ