Ολυμπιακός – Εφές 79-84

Petite Perle 300×250

Ήττα από την τουρκική ομάδα με 79-84 και στο 3-3 οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αλλά το επίπεδο της Εφές και η κλάση των Λάρκιν – Μίσιτς δεν επέτρεψαν το κάτι παραπάνω στο φινάλε. Ήττα από την τουρκική ομάδα με 79-84 και στο 3-3 οι ερυθρόλευκοι.

Ήταν ένα παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Regular Season, όμως είχε μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, που ήθελαν να αντιδράσουν μετά τις ήττες της προηγούμενης «στροφής». Στην εξίσωση μπήκε και η ποιότητα του Ολυμπιακού και της Εφές, με το αποτέλεσμα να φέρνει τελικά σε θέση νικητή τους Τούρκους (84-79).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά, όταν ο Ολυμπιακός πάλεψε για την ανατροπή, δημιουργώντας συνθήκες… θρίλερ. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν καθοριστικός σε αυτό το διάστημα, παρά την… αρχική σκουριά στην επανεμφάνισή του (1/9 σουτ μέχρι το 30'), όμως πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βάσα Μίσιτς, που μέτρησε 20 πόντους και 7 ασίστ, έχοντας όλο το βάρος της επίθεσης στις πλάτες του. Καλός και ο Ροντρίγκ Μπομπουά, με 15 πόντους.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός βασίστηκε στην… πολυφωνία και δεν είχε κάποιο «κεντρικό» σκόρερ, με τον Χασάν Μάρτιν (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κώστα Σλούκα (10 πόντοι, 6 ασίστ) να φτάνουν σε διψήφιο επίπεδο. Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να αποτρέψει πάντως το τελικό αποτέλεσμα, που έριξε τους Πειραιώτες στο 3-3 και ανέβασε την Εφές στο 2-3.

Πηγή: www.sdna.gr – https://www.sdna.gr/mpasket/774388_olympiakos-efes-79-84

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ