Mε ξέσπασμα στο β΄ ημίχρονο οι Δαφνές κέρδισαν με 5-1 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Στο δεύτερο ημίχρονο με ένα ξέσπασμα οι Δαφνές νίκησαν στο γήπεδο τους με 5-1 τους Νέους Αλμυρού .

Η ομάδα του Γαζίου στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 1-1 με τις Δαφνές να συναντάν πολλά προβλήματα στην επιθετική τους ανάπτυξη. Ωστόσο μετά το 2-1 οι Δαφνές λύθηκαν ψυχολογικά και έφτασαν εύκολα στην νίκη .

Οι Νέοι Αλμυρού προηγήθηκαν 0-1 στο 17 με γκόλ του Μανώλη Χασουράκη που έκανε έξοχη ενέργεια και διαγώνιο σούτ . Οι Δαφνές ισοφάρισαν στο 30΄ με τον Μανώλη Κορνηλάκη.

Το 2-1 για τις Δαφνές έκανε στο 52 ο Ανδρέας Καρτσώνης , στην συνέχεια στο 59΄ο Τάσος Αργυρούδης έγραψε το 3-1 και στο 79΄ο Πηδαράκης το 4-1 και ο ίδιος παίκτης στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 5-1 .

Οι παίκτες των Δαφνών αφιέρωσαν την νίκη στον τραυματία συμπαίκτη του Γιώργο Κοκοσάλη.

Οι συνθέσεις:

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Κουντάκης (90' Παπαδάκης), Καλαϊτζάκης, Μεταξάκης, Αργυρούδης, Κορνηλάκης (65' Δαργάντης), Αλεξάκης, Πρίφτης (90' Καλαϊτζάκης), Βαμβουκάκης (46' Πηδαράκης), Μαυρομάτης (88' Τσακαλάκης), Καρτσώνης.

Νέοι Αλμυρού: Χερσονιωτάκης, Τσικανδυλάκης (65' Πλαΐτης), Στρατάκης (55' Σελαμάι), Κοκολογιαννάκης, Κανάκης, Χνάρης, Χασουράκης, Παναγιωτάκης (55' Κλαούντιο), Κεφαλογιάννης (50' Γαζαριάν), Μέτο, Καναβάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ