Ο ΟΦΑΜ ηττήθηκε με 1-2 από το Ασήμι

Petite Perle 300×250

Δεν είχαν συνέχεια τα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΟΦΑΜ καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα του στις εγκαταστάσεις του Λίντο με 1-2 .

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου δυνατά , με τις δύο άμυνες να εξουδετερώνουν τις όποιες προσπάθειες για γκόλ . Στο 31΄ σε μια οργανωμένη επίθεση που δημιούργησε το Ασήμι , ο Χατζάκης με ευθύβολο σούτ έγραψε το 0-1 .

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κίσσας με διαγώνιο σούτ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει .

Στην επανάληψη ο ΟΦΑΜ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη με τον Αρντίν με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαμαριτάκη κάνοντας το 2-0.

Ο ΟΦΑΜ ανέβασε την πίεση στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να μειώσει στο σκορ, στο 81΄ με τον Οικονομάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Παρα τις προσπάθειες των γηπεδούχων , το σκόρ παρέμεινε αμετάβλητο ώς το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή .

ΟΦΑΜ Σαμαριτάκης, Μαργαριτανάκης, Παπουτσάκης(80' Λαδουκάκης), Στρατηγάκης, Ρογδιανάκης(83' Στεφανάκης), Καπιζιώνης, Σκουλούδης, Αεράκης(46' Γενιτσαρίδης), Κίσσας(65' Κολαρετάκης), Οικονομάκης, Κοσκίνας(46' Δεληγιαννάκης).

Ασήμι Ροδουσάκης, Σφακιανάκης, Μπαστάκης, Σαριδάκης, Κουτεντάκης, Μαραγκάκης(80' Χατζηπαυλίδης Α.), Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζηπαυλίδης Ι.(88' Γοραντώνακης), Χατζάκης, Αρντίν, Στεφανάκης(60' Χατζηκωσταντίνου).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ