Στο 88΄έδωσε την νίκη ο Μερκουλίδης οι Ασίτες 2-3 την Τύλισσο

Petite Perle 300×250

Οι Ασίτες πήραν μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Τύλισο, επικρατώντας με σκορ 3-2. Πρωταγωνιστής ο Μερκουλίδης που σκόραρε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έδωσε τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι Ασίτες είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος και πίεασαν πολύ την Τυλίσο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 44' με απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, στο 60 ' ο Λέκα ισοφάρισε για την Τύλισσο όμως δύο λεπτά αργότερα στο 62 , ο Κώστας Ρουμπάκης σκόραρε και έδωσε και πάλι το προβάδισμα για τους γηπεδούχους .

Η Τύλισος έφερε το παιχνίδι στα ίσια για δεύτερη φορά σε 2-2 , με τον Μανιουδή να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 88' ο Μερκουλίδης σκόραρε και έδωσε μια πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Τυλίσου μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε αρκετά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ασιτες: Γκόγκος, Ρουμπάκης Μ., Μερκουλίδης, Ρουμπάκης Κ., Αναστασάκης, Κοπιδάκης, Γιαννακόπουλος (88' Περογαμβράκης), Μηναδάκης, Τσερεβελάκης (75' Ρουμπάκης Κ.), Κοτζαδάκης, Κοζορώνης (90' Στέφας).

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Παπάζογλου, Τζανής, Βανγκέλι, Κουρνιδάκης (46' λ.τ. Μαματζάκης), Μυκωνιάτης, Ευριπίδου, Μανιουδής, Ταβουλαρέας, Λέκα (80' λ.τ. Σκουλάς), Μπλεμένος (70' Μαθιουδάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ