Πυροβολισμοί σε συναγωγή στη Βιέννη: Αναφορές για σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό(βίντεο)

Petite Perle 300×250

Αιματηρή επίθεση στην Βιέννη! Σοκαριστικά βίντεο με καταιγισμό πυροβολισμών

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Βιέννης, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας σήμερα το βράδυ ενώ λίγο νωρίτερα η εφημερίδα Kronen Zeitung έκανε λόγο για επίθεση σε συναγωγή και για πυροβολισμούς.

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από την Βιέννη, με πάνοπλους αστυνομικούς σε κεντρικό δρόμο και "υπόκρουση" την ανταλλαγή πυροβολισμών. Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες μετά από επίθεση σε συναγωγή. Αναφορές για πυροβολισμούς και σε άλλα σημεία της αυστριακής πρωτεύουσας.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της ανάπτυξης των αστυνομικών δυνάμεων, ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η εφημερίδα τόνισε ότι η επίθεση έγινε στο δρόμο όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη συναγωγή της πόλης. Η Kronen Zeitung και άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πυροβολισμούς στην περιοχή μιας γειτονικής πλατείας.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα, ένας φρουρός αστυνομικός λέγεται ότι πυροβολήθηκε και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Πρόσθεσε ότι ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και κοινοποίησε η εφημερίδα, δείχνει την αστυνομία σε δράση και ακούγονται επίσης πυροβολισμοί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ