Θετικός στον κορωνοϊό Αντιδήμαρχος στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Απολυμάνθηκαν οι χώροι – Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του

Θετικός στον κορωνοϊό αντιδήμαρχος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του ενώ έχουν ληφθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σημερα έγιναν απολυμάνσεις στους χώρους των δημοτικών καταστημάτων Θραψανού, Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, ενώ οι υπάλληλοι που σχετίζονταν υπηρεσιακά με το αιρετό στέλεχος του Δήμου, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γνωστοποιείται η ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε αιρετό στέλεχος της Διοίκησης του Δήμου.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη – και μόλις έγινε γνωστό το επιβεβαιωμένο κρούσμα – ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν σήμερα απολυμάνσεις στους χώρους των δημοτικών καταστημάτων Θραψανού, Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, ενώ οι υπάλληλοι που σχετίζονταν υπηρεσιακά με το αιρετό στέλεχος του Δήμου, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

CRETAPOST

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...