Δύο συνεδριάσεις και μια Ετήσια Τακτική Συνέλευση για τη ΜΑΕΔΗΜ την Παρασκευή

Petite Perle 300×250

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Δήμος Μαλεβιζίου στις τηλεδιασκέψεις και αφού η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία πριν μερικές ημέρες προγραμματίζονται με το ίδιο μοντέλο να γίνουν τρεις διαδικασίες σε μια την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα στις 6-11-2020   θα πραγματοποιηθεί η 21η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου  με τηλεδιάσκεψη ,  με ώρα έναρξης 13:00,  και  μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:        

«Προέλεγχος και έκθεση λογαριασμών εσόδων και εξόδων απολογισμού και ισολογισμού με τα αποτελέσματα χρήσεως, Δήμου Μαλεβιζίου, οικονομικού έτους 2019 και υποβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση τους».

Θα ακολουθήσει η 22η Συνεδρίαση Δ.Σ. με  ώρα έναρξης 13.30.

Τέλος, την ίδια ημέρα και μετά τη λήξη των δύο παραπάνω συνεδριάσεων θα πραγματοποιηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΜΑΕΔΗΜ, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 10η Σεπτεμβρίου,  όμως λόγω εφαρμογής μέτρων  προς περιορισμό της διασποράς COVID-19, ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθεί δια ζώσης.

Ειδικά για το έτος 2020 και για τον παραπάνω λόγο, μετατίθεται  η προθεσμία διεξαγωγής των τακτικών γενικών συνελεύσεων (παρ. 1 του άρθρου 119 του ν. 4548/2018) έως τις 30 Οκτωβρίου 2020. Κατόπιν των ανωτέρω, και λόγω απουσίας του Προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ την προηγούμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί  η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΜΑΕΔΗΜ την Παρασκευή 6-11-2020 (με ημερομηνία πρακτικού συνεδρίασης την 30η Οκτωβρίου) .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ