Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανανέωσε την χορηγική συμφωνία με την ΑVIS

Petite Perle 300×250

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, η οποία μεταξύ άλλων απέφερε το Χρυσό βραβείο στο «Sports Marketing Awards 2020», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Avis, την 1η εταιρία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, για έναν επιπλέον χρόνο.

Οι αξίες που πρεσβεύουν οι επικεφαλής τόσο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 όσο και της Avis, καθώς και η κοινή πορεία της προηγούμενης σεζόν, αποτέλεσαν βασικά συστατικά της επιτυχίας, καθώς και της νέας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Avis, διαθέτει ευρύ γεωγραφικό δίκτυο με 80 σταθμούς, σύγχρονο στόλο πλέον των 38.000 οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, πέραν των βραχυχρόνιων μισθώσεων, των μακροχρόνιων μισθώσεων (operating leasing) και της διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 1960, με αξία ενεργητικού άνω των €500 εκατ., κύκλο εργασιών άνω των €180 εκατ. και EBITDA άνω των €90 εκατ.

Είναι τιμή μας το γεγονός ότι μια εταιρία όπως η Avis θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους βασικούς μας συνεργάτες την αγωνιστική σεζόν 2010-21, με προοπτική μέλλοντος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ