Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά

Petite Perle 300×250

Το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου στη Λότζια

Συνάντηση με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά είχε το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου , στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην οικονομία η πανδημία του Covid 19.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε τον κ. Παππά για τα έργα υποδομών τα οποία είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου καθώς και για το ειδικό χωρικό σχέδιο της Νέας Αλικαρνασσού που προτείνει τις χρήσεις που μπορεί να έχει ο χώρος των τριών χιλιάδων στρεμμάτων μετά την κατάργηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο κ. Παππάς από την πλευρά του επισήμανε ότι για να κρατηθεί η οικονομία στις παρούσες συνθήκες, χρειάζεται οικονομική στήριξη προς τις επιχειρήσεις μέσα από προγράμματα και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση για το σκοπό αυτό. Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, τα έργα που διαθέτουν ώριμες μελέτες είναι ευκαιρία να προχωρήσουν τώρα, ώστε να αξιοποιηθεί ο χρόνος της πανδημίας και όταν περάσει  ο εφιάλτης του κορωνοϊού να υπάρχουν σύγχρονες υποδομές.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Μαρία Καναβάκη, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Σισαμάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης , η Γ.Γ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού καθώς και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ