Χάρης Μαμουλάκης για τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση

Petite Perle 300×250

"Να γίνει ακατάσχετη η μη επιστρεπτέα ενίσχυση και να ενισχυθούν τα μέτρα στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων"

Η δήλωση του Χάρη Μαμουλάκη:

"Με αφορμή τα δραματικά δεδομένα του νέου κύματος της πανδημίας του Cocid 19, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η καθημερινότητα για μικρούς και μικρομεσαίους επαγγελματίες, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης της ΝΔ, βρισκόμαστε σε ένα παρατεταμένο, καθολικό οικονομικό lock down, που όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, αυξάνει τα λουκέτα και την ανεργία. Η ουσιαστική ενίσχυση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η στήριξη της εργασίας και της πραγματικής οικονομίας, είναι επιτακτική. Στο πλαίσιο αυτό, είναι απαραίτητο να γίνει ακατάσχετη, αφορολόγητη και να μην συμψηφίζεται με οποιαδήποτε οφειλή η μη επιστρεπτέα ενίσχυση που θα δοθεί από τις Περιφέρειες της χώρας, έτσι ώστε τα χρήματα αυτά να φτάσουν στους τελικούς αποδέκτες. Η Κυβέρνηση οφείλει να μεριμνήσει άμεσα γι' αυτό, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση»".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ