Ντιέγκο Μαραντόνα: Επιτυχημένη η επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά και ο διάσημος Αργεντινός είναι καλά στην υγεία του

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα, έτσι ώστε να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα που διαγνώστηκε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά και ο διάσημος Αργεντινός είναι καλά στην υγεία του. 

«Το χειρουργείο πήρε εξαιρετικά», δήλωσε αμέσως μετά την επέμβαση ο Σεμπαστιάν Σάντσι, εκπρόσωπος του Μαραντόνα και συμπλήρωσε ότι «όλα πήγαν βάσει του προγράμματος. Ο Ντιέγκο είναι καλά στην υγεία του και ξεκουράζεται στο δωμάτιό του». «Καταφέραμε να αφαιρέσουμε το αιμάτωμα. Ο Ντιέγκο αντιμετώπισε καλά την επέμβαση. Είναι υπό έλεγχο. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση», τόνισε από την πλευρά του ο προσωπικός γιατρός του Πίπε Ντ’ Όρο. 

Αρχικά, ο «Ντιεγκίτο» νοσηλεύθηκε για μια μορφή αναιμίας, με επίμονη κατάσταση άγχους και κατάθλιψης, ωστόσο, κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση. Μεταφέρθηκε σε κλινική του Μπουένος Άιρες και η είσοδος του ασθενοφόρου συνοδεύτηκε από μια πομπή αστυνομικών οχημάτων, ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί φίλαθλοι.

Οπαδοί του Μαραντόνα έξω από το νοσοκομείο

Περίπου 50 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κλινική Olivos, που βρίσκεται στα προάστια του Μπουένος Άιρες κι όταν ενημερώθηκαν ότι εγχείρηση πήγε καλά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαραντόνα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...