Αλλαγή σκυτάλης στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου Λίνα Επταμηνιτάκη δήλωσε την παραίτησης της.

Αφού ευχαρίστησε το Μενέλαο Μποκέα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο της επικαλέστηκε φόρτο εργασίας από τη θέση της Υποδιευθύντριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου που κατέχει και απαιτεί πολλές ώρες απασχόλησης.

Θα συνεχίσει όπως δήλωσε να βρίσκεται δίπλα στη δημοτική αρχή για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Η κ. Λίνα Επταμηνιτάκη με το Μενέλαο Σκουλούδη και στη μέση τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη

Αντικαταστάτης της θα είναι ο Μενέλαος Σκουλούδης επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με πολλές παραστάσεις στο παρελθόν από το συγκεκριμένο χώρο, αφού συμμετείχε σε σχολικές επιτροπές και έδειχνε αυξημένο ενδιαφέρον για τα θέματα της παιδείας.

Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα επικυρωθεί και επίσημα η τοποθέτηση του κ. Σκουλούδη στην προεδρία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...