Mε ρήξη πρόσθιου χιαστού χάνει την σεζόν ο Αντίλ Ναμπί

Petite Perle 300×250

Τo πρόβλημα στο γόνατο του Αντίλ Ναμπί αποδείχθηκε σοβαρό και ο μέσος του ΟΦΗ τίθεται εκτός για την υπόλοιπη διάρκεια της χρονιάς.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με τον μέσο του ΟΦΗ να έχει υποστεί ρήξη χιαστών, όπως επιβεβαιώθηκε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα. Αυτό σημαίνει πως ο τραυματισμός του Ναμπί δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον ΟΦΗ που χάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες του, αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που χάνει όλη την χρονιά και ενώ έδειχνε πως βρισκόταν σε καταπληκτική κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ :

" Σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο γόνατο του αριστερού ποδιού υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής, Adil Nabi.

Ο αθλητής παρουσίασε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Adil Nabi αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ως το τέλος της εβδομάδας και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης "

πηγή : www.gentikoule.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ