Άρης Σαλούστρος: Γιάννη Βιστάκη, εντάχθηκε το έργο! Σε ευχαριστούμε ξανά!

Petite Perle 300×250

Για την ένταξη του παλαιού συνεταιρισμού στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" μιλά στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Άρης Σαλούστρος, ο οποίος δεν ξεχνά τον αείμνηστο Γιάννη Βιστάκη και τη σχέση του με την εκπόνηση της μελέτης αναφέροντας:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ένταξη του δημοτικού ακινήτου επί της οδού Κονδυλάκη (πρώην αποθήκες συνεταιρισμού) στο διάδοχο πρόγραμμα του «Φιλόδημος», το «Αντώνης Τρίτσης».

Οι προσπάθειες που ξεκίνησαν το 2018, ολοκληρώνονται και μια νέα, λαμπρή σελίδα στον τομέα του Πολιτισμού, ανοίγει στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Αυτή τη χαρά όμως, σκιάζει η απώλεια του ανθρώπου που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κάλυψε το κόστος εκπόνησης της σχετικής μελέτης: Του αείμνηστου Γιάννη Βιστάκη. Ενός συνειδητοποιημένου και ενεργού συμπολίτη μας, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, αλλά άφησε πίσω του ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Γι' αυτό και θεωρούμε υποχρέωση του Δήμου Μαλεβιζίου να τιμήσει τον Γιάννη Βιστάκη, συνδέοντας το όνομά του με τον συγκεκριμένο χώρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ