ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2: Με Χασάν και Μασούρα επικράτησε του ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 2-0 του ΟΦΗ χάρη στα γκολ των Χασάν (53') και Μασούρα (80').

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα πολύ γεμάτο πρώτο ημίχρονο που είχαν από ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος του στο γήπεδο, έβαλε ένα γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα από εκείνο το σημείο να ελέγχει το ματς και να μην αφήνει τον ΟΦΗ να κάνει το παιχνίδι του.

Για τους Πειραιώτες αυτή η νίκη ήταν η πρώτη που σημείωσαν μακριά από το "Γ. Καραϊσκάκης" σε όλες τις διοργανώσεις. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ολυμπιακός έφτασε τα έντεκα ματς που δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Γήπεδο: Θόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 53' Χασάν, 80' Μασούρας

Κίτρινες: 17' Καμαρά, 21' Σελίμοβιτς, 40' Σακόρ, 44' Σεμέδο, 75' Μεγιάδο, 79' Πέπε

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Σακόρ, Μεγιάδο (87' Νέιρα), Μπαλογιάννης (61' Ντε Γκουζμάνς), Στράτζεον, Γιάννου (61' Γκαρκαλατζίδης)

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνα, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69' Πέπε), Βαλμπουενά (76' Φορτούνης), Μασούρας (83' Ραντζέλοβιτς), Χασάν (83' Ελ Αραμπί).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ