Ο Μενέλαος Μποκέας για Λίνα Επταμηνιτάκη και Μενέλαο Σκουλούδη

Petite Perle 300×250

Με μία ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαριστεί την Λίνα Επταμηνιτάκη για τη σπουδαία συμβολή της και καλωσορίζει τον Μενέλαο Σκουλούδη στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή:

Αναλυτικά:

Ακριβής και αποτελεσματική. Ένα στέλεχος που συνέδεσε τη θητεία της με πολλή και προσεκτική δουλειά. Νέες τεχνολογίες για την επικοινωνία με τα σχολεία μας, σημαντικές συνεργασίες με οφέλη για την τηλεκπαίδευση, καθοδήγηση για αναβαθμίσεις των σχολικών μονάδων κα.

Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο της Αβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λίνα Επταμηνιτάκη για τη σπουδαία συμβολή της και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία. Η εκπαίδευση και οι σημαντικές υποχρεώσεις της ως υποδιευθύντρια στο 1ο Δημοτικό Γαζίου την αναγκάζουν να απέχει από την Προεδρία της Επιτροπής, μένει όμως πάντα κοντά μας.

Τη σκυτάλη ως Πρόεδρος παραλαμβάνει ένα άλλο πρόσωπο, δραστήριο και υπεύθυνο που θα συνεχίσει το σημαντικό έργο στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ένα πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία, που έχει προσφέρει πολλά ως ενεργός πολίτης. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου νέος Πρόεδρος είναι ο Μενέλαος Σκουλούδης. Λίνα και Μενέλαε, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ