Μπήκε στο οικόπεδο η δημοτική αρχή χωρίς να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη

Petite Perle 300×250

Συνέβει και αυτό να σπάει την περίφραξη οικοπέδου εργολάβος για να προχωρήσει σε εργασίες που του υπέδειξε ο Δήμος Ηρακλείου σε παιδικό σταθμό χωρίς να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης.

Το παραπάνω γεγονός έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες στο δημοτικό διαμέρισμα της Αυγενικής βραδινή ώρα περίπου στις 8.30 και στο Γιάννη Βογιατζόγλου ιδιοκτήτη τηλεφώνησε γείτονας που του ανέφερε το συμβάν. Αμέσως ο παθών ενημέρωσε το Β΄Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα που μετέβη στο επίμαχο σημείο και αναφέρει στην έκθεση του:

Την 19-10-2020 και ώρα 20.30 μ.μ. η εποχούμενη περιπολία της Υπηρεσίας μας μετέβη, κατόπιν καταγγελίας του ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ιωάννη, στην Αυγενική και συγκεκριμένα παραπλεύρως του Παιδικού Σταθμού, όπου ο ανωτέρω κατήγγειλε ότι σε επικείμενο λιόφυτο ιδιοκτησίας του κάποιοι του είχαν εκριζώσει ελιές. Διαπιστώθηκε ότι στο σύνορο του χωραφιού με τον παιδικό σταθμό υπήρχε αναμόχλευση του εδάφους, ενώ ο τοίχος του κτιρίου του παιδικού σταθμού είχε καλυφθεί από ένα μαύρο υγρό (πιθανότατα πίσσα). Κατόπιν έγινε αποχώρηση του περιπολικού από το σημείο.

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου ζητώντας εξηγήσεις αλλά και αποζημίωση για τις ζημιές που του προκάλεσαν από το ξερίζωμα ελαιόδεντρων, το σπάσιμο της περίφραξης και τις πέτρες που συσσωρεύτηκαν στο χωράφι του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ