Ένας Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο: Ο σεφ ξάδελφος του Πρωθυπουργού θα μαγειρεύει για το Μπάιντεν

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Η νίκη του Τζο Μπάιντεν δεν βάζει μόνο τους Δημοκρατικούς στον Λευκό Οίκο αλλά και τον Ελληνα catering manager του Μπαράκ Ομπάμα και ξάδελφο του Έλληνα πρωθυπουργού, Ευάγγελο Μητσοτάκη ή όπως είναι γνωστός στις ΗΠΑ Angelo Mitsotakis!

Ο Ευάγγελος Μητσοτάκης φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, καθώς διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τη σύζυγό του. Εκτός από τον Ομπάμα, ο Ευάγγελος Μητσοτάκης έχει συνεργαστεί με τον Τζορτζ Μπους και την Χίλαρι Κλίντον.

Τα ονόματα του Ομπάμα και του Μπάιντεν βρίσκονται και στο βιογραφικό του σημείωμα στην σελίδα του βραβευμένου εστιατορίου, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης το “Mykonos Grill” στην πόλη Rockville, της μητροπολιτικής περιοχής της Βαλτιμόρης.

Οι διάσημοι πελάτες

Τις μεσογειακές του συνταγές εκεί έχουν απολαύσει και μεγάλα ονόματα επιχειρηματιών και διασημοτήτων όπως David Copperfield, Madonna, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger που είναι μερικά από τα αμέτρητα πρόσωπα που τον εμπιστεύονται.

H παρουσία του στο Hollywood αφορά μια σειρά παραγωγών ενώ ήταν υπεύθυνος για τη σκηνή (φαγητό, πάρτι), που άφησε το στίγμα του στο Mamma Mia, ενώ έχει συνεργαστεί με το ABC και το Fashion TV.

O Eυάγγελος Μητσοτάκης είναι ανιψιός του αείμνηστου πατέρα του πρωθυπουργού, καθώς ο παππούς του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ξαδέλφια.

ΠΗΓΗ THETOC

Related Articles