Ρέθυμνο:Κατολισθήσεις στο επαρχιακό δίκτυο-Κλειστά σχολεία στον Μυλοποτάμο

Petite Perle 300×250

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου σε ολόκληρη την Π.Ε Ρεθυμνου. Κατολισθήσεις και καθιζήσεις του οδοστρώματος καθιστούν δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του νομού. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη αρκετά σχολεία στον ορεινό Μυλοπόταμο καθώς οι νυχτερινές καταπτώσεις έκλεισαν την κυκλοφορία ενώ αναφέρονται και πλημμυρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕΡ οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί στον Αμαριώτικο δρόμο και ιδίως στο τμήμα  Τζιβέρα ως ποταμούς  ενώ κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην Μύρθιο αλλά και στην επαρχιακή οδό Κυριάννα – Μονή Αρκαδίου. 

Παράλληλα κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην επαρχιακή οδό από Χουμέρι έως Λιβάδια ενώ το φαινόμενο καθίζησης του οδοστρώματος στον δρόμο Γαράζο – Αξός επιδεινώθηκε. Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί επίσης στην παλιά Εθνική Οδό από Πέραμα έως Αλόϊδες. 

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία σε Αβδελά, Άγιος Μάμας, Κάλυβος, Λιβάδια, Ζωνιανά, Αξό, Απλαδιανά, Αγιά και Γαράζο και Μαργαρίτες. 

ΠΗΓΗ RETEHMNOSNEWS

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ