Συνεχίζει να είναι σε επιφυλακή το Μαλεβίζι- Περιμένουν δύσκολη νύχτα

Τελευταία Ενημέρωση:

Κλειστές οι ιρλανδικές γέφυρες και τμήματα της αγροτική οδοποιίας

Σε επιφυλακή για δεύτερο 24ωρο παραμένει η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο Μαλεβίζι, καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση τα φαινόμενα δεν έχουν ακόμα κοπάσει και η νύχτα σύμφωνα τα στοιχεία των προγνώσεων που έχει στα χέρια του θα είναι δύσκολη.

Από το πρώτο φως της ημέρας, φάνηκαν τα προβλήματα ειδικά στο αγροτικό οδικό δίκτυο στις περιοχές που σε κάθε κακοκαιρία έχουν προβλήματα. Φόδελε, Κορφές, Μάραθος, Αχλάδα, έχουν σημειωθεί πολλές καταστροφές.

Κατά τη διάρκεια της νύχτες θα είναι κλειστές όλες οι ιρλανδικές διαβάσεις, ενώ έχει κλείσει κι ο δρόμος που συνδέει το Φόδελε με την Αχλάδα.

Αν και είμαστε σε lock down και οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες συνιστάται να περιοριστούν κι άλλο οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...