Η στατιστική πλευρά του Τοπικού

Oχτώ ομάδες το απόλυτο

Οχτώ είναι οι ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ που έχουν μόνο νίκες έως τη στιγμή της διακοπή τους.
Από την Α1 το απόλυτο έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Ρωμανός, από την Α2 οι Νέοι Εργοτέλη και ο Αετός Ανωγείων, από τη Β' Κατηγορία το Άλογο και η Παλιανή και από τη Γ' Κατηγορία η Ροδιά και ο Κόρακας Πομπηίας.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Άριστα δέκα ΠΑΟΚ, Ρωμανός

Δυο ομάδες στην Α1, ο ΠΑΟΚ και ο Ρωμανός διαθέτουν την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας βάλει από 10 γκολ.
Κατά σύμπτωση οι δυο αυτές ομάδες είναι και τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το δείχνουν από αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

"Πολυβόλο" τα Καμίνια

Έχουν να υπερηφανεύονται τα Καμίνια ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων τα βρήκε να έχουν την καλύτερη επίθεση όλων των κατηγοριών του τοπικού. Με "φονικό όπλο" τον σέντερ φορ τους Παπαδάκη, έχουν βάλει σε τρεις αγωνιστικές 14 γκολ, δηλαδή πάνω από 4 γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Έχουν δεχθεί βέβαια 7 γκολ που σημαίνει ότι όσοι επιλέγουν να παρακολουθούν τα παιχνίδια τους βλέπουν γκολ και θέαμα, ότι καλύτερο δηλαδή για τον θεατή.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Δυο γκολ ο "Μόχια"

Μπορεί να μην πιάνει μέχρι τώρα τους μέσους όρους που είχε στον ΟΦΑΜ αλλά ο Κώστας Μοχιανάκης με τη φανέλα του Λίντο πλέον συνεχίζει να σκοράρει. Έχει βάλει δυο γκολ στην Α2 αλλά ο χρόνος κυλά υπέρ του αφού όταν μάθουν το παιχνίδι του οι συμπαίκτες του θα αυξηθεί και η παραγωγικότητα του.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Guest star

Αναμφίβολα ο guest star στο τοπικό Γ' Κατηγορίας είναι ο Τάσος Απλαδάς της Ροδιάς. Μοιάζει να κάνει πλάκα στην κατηγορία, έχοντας πετύχει πολύ χαλαρά 3 γκολ ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε βάλει τουλάχιστον 10 αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που έχει χάσει.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Τα ίδια

Εκπληκτικό είναι αυτό που συμβαίνει με τον πρωτοπόρο Αετό Ανωγείων και τα δεύτερα Δειλινά, ύστερα απο 4 αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο της Α2. Έχουν βάλει και οι δύο από 11 γκολ ενώ έχουν δεχθεί από 5 γκολ! Εως τώρα παίζουν μάλιστα και το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αντιπάλων τους. Κάτι ανάλογο με Αετό και Δειλινά βρίσκουμε και στην Α1 όπου η ΑΕΚ και οι Μοίρες έχουν βάλει επίσης από 7 γκολ και έχουν δεχθεί 4 γκολ. Ίδιο αριθμό γκολ έχουν στη Γ' Κατηγορία η ΑΕ Κρητών και ο Κόρακας με 5 ενεργητικό και 2 παθητικό.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Η πτώση

Ασυνήθιστα κακό είναι φέτος το ξεκίνημα του Δία. Κάθε χρόνο ο Δίας στα τρια προηγούμενα πρωταθλήματα ξεκινούσε εντυπωσιακά και ήταν στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά φέτος τον βρίσκουμε με μόλις 4 βαθμούς και αρνητικό συντελεστή στα γκολ 4-8.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Ίσα βάρκα…

Τρεις ομάδες από την Α1 και δυο από την Α2 έχουν πετύχει εως τώρα ίδιο αριθμό γκολ με όσα έχουν δεχθεί.Από την Α1 η Τριτωνία που έβαλε 7 γκολ και δέχθηκε επίσης 7, από τον πρώτο όμιλο της Β' Κατηγορίας ο Ηρακλής Νηπιδήτου με 10 γκολ ενεργητικό και άλλα τόσα παθητικό και από το δεύτερο όμιλο το Ασήμι που έχει σκοράρει έξι φορές και άλλες τόσες παραβιάστηκε η εστία του.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Σκοράρει ακόμα στα 44 του!

Πλησιάζει τα 45 του χρόνια ο Θοδωρής Νταουσιάνης αλλά δε λέει να το βάλει κάτω. Στα 44 του χρόνια όχι μόνο εξακολουθεί να παίζει αλλά και σκοράρει, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον Μοχό, σκοράροντας δυο φορές έως τώρα. Η κλάση του και το πάθος του για ποδόσφαιρο τον κρατάνε ζεστό και του δίνουν τη δυνατότητα να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έχοντας νικήσει τον χρόνο.
Μπράβο του!

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Πήρε κεφάλι ο Καλομοίρης

Μπορεί να μην παίζει στην κορυφή της επίθεσης στη διάρκεια της καριέρας του ο Χρήστος Καλομοίρης αλλά είναι ένας επιθετικός που γενικά το ΄χει το γκολ. Μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Α2, ο επιθετικός του Αετού Ανωγείων είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 5 γκολ ενώ τον ακολουθούν δύο άλλοι επιθετικοί ομάδων του δήμου Μαλεβιζίου, ο Στέλιος Σκουλούδης του ΟΦΑΜ και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου της Τυλίσου με 3 γκολ. Επίσης τον ίδιο αριθμό γκολ έχουν ο Ανδρουλιανάκης της Αγίας Βαρβάρας και ο Μιχελουδάκης του Ραύκου, οι οποίοι επίσης έχουν σχέση με το Μαλεβίζι αφού ο Ανδουλιανάκης έχει παίξει για δυο χρόνια στην Τύλισο ενώ ο Μιχελουδάκης είναι Καλεσανός στην καταγωγή. Αυτά όσον αφορά στον δεύτερο όμιλο της Α2 αφού στον πρώτο όμιλο την κούρσα των σκόρερ οδηγούν δυο παίκτες του Μοχού, ο Πατεράκης και ο Σούρσος με το δεύτερο να είναι πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όπως και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης του Ποσειδώνα που για δυο χρόνια ήταν στο παρελθόν ο πρώτος σκόρερ της Τυλίσου.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Τη χειρότερη άμυνα οι Νέοι

Ένα αρνητικό ρεκόρ διαθέτουν οι Νέοι Αλμυρού καθώς έχουν τη χειρότερη άμυνα στον δεύτερο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας που συμμετέχουν, με παθητικό 13 γκολ ενώ μόλις 4 φορές σκόραραν οι ίδιοι.
Τη χειρότερη πάντως άμυνα όλης της κατηγορίας διαθέτουν οι Ελπίδες με 14 γκολ παθητικό.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Έπιασε 11άρι η Τύλισος

Αμυντικά η Τύλισος δεν τα πηγαίνει τόσο καλά τα τελευταία χρόνια αφού δέχεται σε γενικές γραμμές εύκολα το γκολ.
Φέτος όμως το κακό έχει παραγίνει αφού τα 11 γκολ που δέχθηκε τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι πάρα πολλά.
Επιθετικά η Τύλισος ήταν πάντα δυνατή και κυρίως πέρυσι που σκόραρε πολύ εύκολα αλλά φέτος δείχνει μια δυστοκία έχοντας βάλει μόνο 6 γκολ, που είναι λίγα αν αναλογιστούμε την επιθετικότητα της.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Σάκος του μποξ ο Πήγασος

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος φάνηκε ότι ο Πήγασος θα ήταν ο σάκος του μποξ στην Α1 Κατηγορία.
Ήδη με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών ο Πήγασος όχι μόνο δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό αλλά πρόλαβε να δεχθεί ήδη 16 γκολ, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.
Δεν αποκλείεται να μην κάνει νίκη στο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην ομάδα του, πράγμα πολύ δύσκολο.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Έπιασε κορυφή ο Μαραθιανός

Εκτός από τον ΠΑΟΚ που η καραντίνα τον βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας και ο σέντερ φορ της ο Ζάχος Μαραθιανός έπιασε επίσης κορυφή στον πίνακα των σκόρερ. Έχει βάλει εως τώρα 5 γκολ ενώ τον ακολουθούν με 4 ο Ρουμελιώτης της Μινωϊκής και με 3 γκολ ο Γιώργος Παπαδάκης του ΑΟΤ, ο Μεμοτσέλα του Ρωμανού και ο Μιχάλης Σισκάκης του ΠΑΝΟΜ.

File:Soccer ball.svg - Wikipedia

Τα… μηδενικά του τοπικού

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά οχτώ συνολικά ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε ένα βαθμό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.
Από την Α1 εκτός του Μεταξοχωρίου που δεν πήρε μέρος στο πρωτάθλημα, ο Πήγασος δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό. Από την Α2 και τον δεύτερο όμιλο ο ιστορικός ΕΓΟΗ επίσης δεν έχει μπορέσει ακόμα να κάνει σεφτέ.
Από τη Β' Κατηγορία και τον πρώτο όμιλο δεν έχουν πάρει βαθμό η Γαρύπα και οι Ελπίδες και από τον δεύτερο όμιλο η Θέρισος, ο επίσης ιστορικός Εθνικός και οι Νέοι Αλμυρού. Τέλος, από τη Γ' Κατηγορία δεν έχουν βαθμό οι Νέοι Μοιρών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ