Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με Λευτέρη Αυγενάκη για Super League 2 και Football League

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού θα τα πει ο ΠΣΑΠ για σέντρα σε Super League 2 και Football League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού θα έχει την Δευτέρα ο ΠΣΑΠ. Μετά από σύσκεψη της Super League 2 και Football League, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ θα μεταφέρουν στον υφυπουργό τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...