Ηττήθηκε με 1-2 σετ κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Petite Perle 300×250

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ , ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ξεκίνησε με ήττα 1-2 σετ τις προσπάθειες του στο φετινό ATP finals τένις του Λονδίνου.

Ο Ντομινίκ Τιμ νίκησε 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-3) τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του ATP finals τένις του Λονδίνου και τον ανάγκασε σε ξεκίνημα με το «αριστερό στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, την οποία πέρυσι κατέκτησε ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής.

Τώρα ο Τσιτσιπάς περιμένει την Τρίτη το ματς με έναν εκ των Ράφα Ναδάλ ή Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Τιμ, πάντως, ξεκίνησε καλά το ματς και απείλησε τρεις φορές τον Έλληνα πρωταθλητή, ο Τσιτσιπάς έδειχνε πως έλεγχε τον αγώνα στο, πρώτο σετ, όμως το έχασε οριακά και στις λεπτομέρειες για το 1-0 του 27χρονου Αυστριακού. Στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ, ο 22χρονος σταρ προηγήθηκε 3-5. Ο Τιμ έκανε μεγάλη αντεπίθεση και, εκμεταλλευόμενος κάποιες λανθασμένες επιλογές του Τσιτσιπά, έκανε την ανατροπή και το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς είχε 13 αβίαστα λάθη με το backhand στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς μείωσε τα λάθη του, έφερε το ματς στα μέτρα του και με το γρήγορο μπρέικ που σημείωσε, έφτασε στο 1-1.

Όμως, στο τρίτο σετ δέχτηκε πολύ νωρίς το μπρέικ (2-0) και βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ. Ο Τιμ έσβησε το ένα μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε στο μεγάλο σε διάρκεια πέμπτο γκέιμ και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι τέλους το σερβίς του για το 2-1 και τη νίκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ