Κιάσσος : «Θα σταματούσα νωρίτερα αν είχα ανακαλύψει την προπονητική»

Petite Perle 300×250

Ο Κώστας Κιάσσος μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες ως ποδοσφαιριστής ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή και όπως τόνισε αν είχε ανακαλύψει νωρίτερα τη «μαγεία» του ρόλου αυτό, δεν θα έπαιζε μέχρι να σαρανταρίσει.

«Για μένα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Με αυτό μεγάλωσα και αυτό έκανα καλύτερα στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα και έκανα με μεγάλη χαρά. Έκανα αυτό που ευχαριστιόμουν επάγγελμα και μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα, αλλά και τον σεβασμό και την αγάπη πολλών ανθρώπων. Από τα 15 μέχρι και τα 40 που σταμάτησα έκανα προπόνηση με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια τρέλα γυμναζόμουν στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, μέχρι και την τελευταία μου ομάδα, τον Μυλοπόταμο. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες επιλογές», τόνισε o 44χρονος προπονητής του Αλμυρού (ομάδα Γ' Εθνικής με έδρα το Ηράκλειο) και πρόσθεσε:

«Αν ανακάλυπτα τον κόσμο της προπονητικής, θα σταματούσα νωρίτερα. Μου αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνομαι και ασχολούμαι όλη τη μέρα με αυτό. Θέλω μέσα από αυτή τη διαδικασία να δω τι δεν έκανα καλά εγώ και δεν θέλω να δω τους παίκτες μου να κάνουν τα ίδια με μένα. Στην ομάδα έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πολλά παιδιά δεν είναι για να παίζουν στη Γ' Εθνική»

Όσο για τη σχέση ζωής που έχει με τον ΟΦΗ; «Πέρασα 14 χρόνια και έπαιξα εκατοντάδες παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Κάποιες φορές που έφυγα δεν ήταν πάντα από δική μου επιλογή. Η ομάδα πέρασε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται πολύ καλά πράγματα και ο σύλλογος κοιτά μπροστά. Με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ