Ο Μανώλης Ορφανουδάκης νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με 18 ψήφους υπέρ και 3 λευκά ψηφοδέλτια αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, ο Μανώλης Ορφανουδάκης.

Η μυστική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφαλείας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού, μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, τη δημοτική ομάδα, αλλά και όλους τους συναδέλφους που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους προκειμένου να αναλάβω τη θέση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρώ τη συγκεκριμένη θέση ιδιαίτερα τιμητική, αλλά και σημαντική θέση ευθύνης. Γι’ αυτό δεσμεύομαι ότι θα φροντίσω να τηρώ τους νόμους αλλά και τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβούλιου προκειμένου ο συγκεκριμένος θεσμός να παραμείνει υψηλά. Δεσμεύομαι επίσης να παραμένω δίκαιος απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, αλλά και αυστηρός σε όσες περιπτώσεις απαιτείται προκειμένου να προχωρούν διαδικασίες προς όφελος των δημοτών και του κοινού συμφέροντος».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...