Με επιτυχία τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών στα Δύο Αοράκια

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου – Δύο Αοράκια οι αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών 2021. Συγκεκριμένα, διεξήχθησαν τα παιχνίδια του Α΄ και του Β΄ Ομίλου, με την συμμετοχή 7 Εθνικών  Ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Εθνικής Ελλάδος.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποδείχθηκε ότι ακόμα και μέσα στην πανδημία, το Ηράκλειο διαθέτει τις υποδομές, την τεχνογνωσία και το προσωπικό για να φέρνει εις πέρας επιτυχώς διεθνείς διοργανώσεις.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς: «Ευελπιστούμε ότι σύντομα ο κόσμος θα μπορεί να επιστρέψει στις κερκίδες των γηπέδων ώστε να ζήσουμε και πάλι την ατμόσφαιρα των αγώνων όπως θα έπρεπε να είναι. Ωστόσο μέχρι τότε, είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Με τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε συνθήκες πανδημίας, έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ, διότι η αγαστή συνεργασία μαζί τους, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την FIBAκαι μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι στο μέλλον το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει πολλές ακόμα μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ