Οι παίκτες του ΟΦΗ δίπλα στους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου

Petite Perle 300×250

Η Κρήτη δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, τηρώντας όλα τους υγειονομικούς κανόνες, θα μεταβούν στη Χερσόνησο προκειμένου να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια των κατοίκων και της ΚΕΔΧ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου) στον καθαρισμό της περιοχής.

Επίσης η ομάδα ανέλαβε το πλύσιμο των ρούχων που συλλέγονται σε Γούρνες και Χερσόνησο, με σκοπό να παραδοθούν καθαρά στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου (14/11), ο φροντιστής του ΟΦΗ, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, μετέβη δύο φορές στον χώρο και παρέλαβε τις σακούλες με τα ρούχα, μια κίνηση που θα επαναληφθεί αρκετές φορές εντός της εβδομάδας.

Για τον ίδιο λόγο, η ομάδα μας θα συλλέξει ρούχα, προκειμένου να συνδράμει στην αξιέπαινη δράση του "Δικτύου Εθελοντών Οφιτζήδων", με απώτερο στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Σίγουρα μια κίνηση που δείχνει η ΠΑΕ ΟΦΗ το ανθρώπινο και κοινωνικό της πρόσωπο για άλλη μια φορά .

Την κίνηση αυτή , ήταν αφορμή για τον ΠΣΑΠ να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση :

" Οι συνάδελφοί μας του OFI Crete F.C. βοήθησαν με εθελοντική εργασία τους πλημμυροπαθείς της Κρήτης, ώστε να αποκαταστήσουν τις ζημιές που υπέστησαν…»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ